Άνοιξη 2022 ͼ Οι εγγραφές ξεκίνησαν! - Νέα - Ianos Σεμινάρια
Άνοιξη 2022 ͼ Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
18 Jan 2022

Άνοιξη 2022 ͼ Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

ΠΑΡΑΤΑΣΗ! Έναρξη μαθημάτων από 7 Απριλίου.

Η αλυσίδα πολιτισμού IANOS και τα εργαστήρια βιβλίου της συμπλήρωσαν ήδη εννέα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στον χώρο της εκπαίδευσης. Τα εργαστήρια δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2013 και ήδη έχουν λειτουργήσει δεκαοκτώ επιτυχημένοι κύκλοι μαθημάτων.

Με ιδιαίτερη χαρά σάς ενημερώνουμε πως οι εγγραφές για τα σεμινάρια δημιουργικής γραφής, διόρθωσης και επιμέλειας κειμένων και εικονογράφησης ξεκίνησαν. Τα σεμινάρια:

  • Φέρουν τη σφραγίδα του ΙΑΝΟΥ και των καταξιωμένων συγγραφέων και επαγγελματιών οι οποίοι διδάσκουν σε αυτά.

  • Σχεδιάστηκαν με γνώμονα την ποιότητα και το πάθος για το βιβλίο, την αγάπη για τη διά βίου εκπαίδευση και

  • Στοχεύουν τόσο στη συγγραφική πρόοδο και στην επαγγελματική κατάρτιση των συμμετεχόντων, όσο και στην ενημέρωση και την καλλιέργεια αυτών που αγαπούν το λογοτεχνικό κείμενο και το βιβλίο γενικότερα.

  • Απευθύνονται σε όσους στοχεύουν να μυηθούν στα μυστικά της γραφής καλλιεργώντας τους τρόπους έκφρασής τους (νέοι συγγραφείς) σε όσους προσβλέπουν σε υψηλή επαγγελματική κατάρτιση, προκειμένου να συμβάλουν στην παραγωγή άρτιων λογοτεχνικών και επιστημονικών κειμένων (διορθωτές-επιμελητές κειμένων) και σε όσους επιθυμούν τη δυνατότητα επιμόρφωσης σε επιλεγμένες επιστημονικές θεματικές ενότητες.

 

Η αλυσίδα πολιτισμού ΙΑΝΟΣ, δίνοντας τη μέγιστη σημασία στην προστασία της υγείας των συμμετεχόντων στα σεμινάριά της, καθώς και των διδασκόντων σε αυτά, όπως και την άνοιξη που μας πέρασε θα πραγματοποιήσει τα μαθήματα των διά ζώσης σεμιναρίων μέσω αντι-covid τμημάτων, όπου η διδασκαλία θα γίνεται με φυσικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας zoom, τις προκαθορισμένες ημέρες και ώρες.

Συνεπώς τα σεμινάρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν ζωντανά (μέσω zoom) εκτός των κατοίκων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, κάτοικοι από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Εκτός των ζωντανών διαδικτυακών μαθημάτων μέσω zoom προσφέρουμε και ασύγχρονα σεμινάρια, τα οποία πραγματοποιούνται μέσω μιας εύχρηστης πλατφόρμας που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στα σεμινάριά μας. Η πλατφόρμα είναι ασύγχρονη, κάτι που σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια δεν έχουν δέσμευση να βρίσκονται στον υπολογιστή τους κάποια συγκεκριμένη ημέρα ή ώρα, καθώς τα μαθήματα δεν γίνονται «ζωντανά» μέσω zoom ή κάποιας άλλης εφαρμογής. Ο διδάσκων ανεβάζει στην πλατφόρμα την προκαθορισμένη ημέρα οδηγίες, θεωρία, ασκήσεις και συνοδευτικό υλικό σε μορφή αποθηκευμένων αρχείων και οι συμμετέχοντες τα κατεβάζουν (download) όποια ημέρα και ώρα επιθυμούν (μετά το ανέβασμά τους) προκειμένου να μελετήσουν, να λύσουν τις ασκήσεις και να τις αποστείλουν στον καθηγητή τους.

Η παρουσίαση των σεμιναρίων της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, στις 17:00 και της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη, 16 Μαρτίου, στις 17:00 και θα προβληθούν στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Τα μαθήματα ξεκινούν από τη Δευτέρα, 28 Μαρτίου.

Η αγάπη για τη γραφή και το βιβλίο συνεχίζει και εντός πανδημίας...

Εγγραφή στο Newsletter

Για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα στο Email σας