«Στο κάτω-κάτω της γραφής» - Τι είπαν για εμάς; - Νέα - Ianos Σεμινάρια
«Στο κάτω-κάτω της γραφής» - Τι είπαν για εμάς;
29 Jun 2022

«Στο κάτω-κάτω της γραφής» - Τι είπαν για εμάς;

Όταν ένας κύκλος κλείνει δεν έχουν σημασία οι δυσκολίες που αντιμετώπισες κατά τη διάρκειά του, σημασία έχει η επίγευση που σου αφήνει. Για το λόγο αυτό χαιρόμαστε όταν μαθητές των Σεμιναρίων Βιβλίου του ΙΑΝΟΥ μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους.

Με τη σειρά μας λοιπόν μοιραζόμαστε μαζί σας όλα όσα μας έστειλαν μαθητές του ασύγχρονου  (e-learning) εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, «Στο κάτω-κάτω της γραφής» με τις Μαρία Αγγελίδου και Ελένη Σβορώνου.

Όπως φαίνεται, όλα τα όμορφα πράγματα στη ζωή κάποια στιγμή τελειώνουν. Ούτε που κατάλαβα πότε φτάσαμε στο 10ο μάθημα και είμαι σίγουρη πως από και την επόμενη εβδομάδα θα ψάχνω για το νέο μας μάθημα καταλήγοντας να κλείνω στον υπολογιστή απογοητευμένη συνειδητοποιώντας πως δεν θα υπάρξει άλλο. Θα μου λείψουν πολύ όλα αυτά τα μαθήματα, οι συναντήσεις μας εδώ, οι ευκαιρίες λογοτεχνικής δημιουργίας, η εποικοδομητική κριτική σας, η ανάγνωση των έργων, οι διορθώσεις των δασκάλων μας ...τα πάντα θα μου λείψουν. 

Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν μαζί μου σε όλο αυτό το ταξίδι και με βοηθήσατε η κάθε μία σας με τον τρόπο σας να γίνω καλύτερη και να μάθω τόσα πράγματα. Όλες σας, μία προς μία έχετε καλλιτεχνική φύση και εύχομαι να συνεχίσετε να γράφετε όποτε έχετε χρόνο και έμπνευση. Ευχαριστώ πολύ και τις δασκάλες μας που με πολύ σωστή καθοδήγηση μας βοήθησαν να γνωρίσουμε νέους κόσμους και πράγματα που ούτε τα είχαμε φανταστεί. 

Ελπίζω να τα πούμε ξανά! 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Στέλλα Σαφούρη

Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι αυτό το σεμινάριο ήταν ό,τι καλύτερο μου συνέβη φέτος, ό,τι πιο δημιουργικό, πραγματικά το απόλαυσα και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, συντονίστριες και συμμαθήτριες, μέσα απ' την καρδιά μου!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Αλεξάνδρα Δρόσου

Σας στέλνω την τελευταία εργασία... μακάρι να είχαμε κι άλλες δέκα! Ήταν μια τόσο όμορφη εμπειρία, σίγουρα θα μου λείψει, από τη Δευτέρα κιόλας! Χίλια ευχαριστώ σε όλες, εκπαιδεύτριες και συμμαθήτριες, για όλο αυτό που μοιραστήκαμε

                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Χλόη Χατζηγιαννέλη

Πριν από αυτό όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τις υπέροχες και ταλαντούχες δασκάλες μας που συγκέντρωσαν ένα πολύ αξιόλογο υλικό που χρήζει δεύτερης και τρίτης ανάγνωσης για να αφομοιωθεί, κατάφεραν με πολύ ενδιαφέρουσες εργασίες να τραβήξουν το ενδιαφέρον μας και με τα εύστοχα σχόλια και τις διορθώσεις να μας βελτιώσουν. Ευχαριστώ και όλες εσάς για τις πολύ όμορφες ιστορίες που μοιραστήκαμε και τα εποικοδομητικά σχόλια που ανταλλάξαμε. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Βασιλική Αθανασίου

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα Σεμινάρια των Μαρία Αγγελίδου - Ελένη Σβορώνου παρακάτω.

Για το ασύγχρονο (e-learning) με τίτλο Παιδικό και νεανικό βιβλίο (e-learning): εδώ

Διδάσκουν επίσης ζωντανά μέσω zoom τα παρακάτω:

Λίγα λόγια για το ασύγχρονο e-learning

Τα εξ αποστάσεως (e-learning) μαθήματα ασύγχρονης διδασκαλίας του ΙANOY πραγματοποιούνται μέσω μιας σύγχρονης και εύχρηστης πλατφόρμας που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια μας.

Η πλατφόρμα είναι ασύγχρονη που σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια δεν έχουν δέσμευση να βρίσκονται στον υπολογιστή τους κάποια συγκεκριμένη ημέρα ή ώρα καθώς τα μαθήματα δεν γίνονται ζωντανά μέσω Skype ή κάποιας άλλης εφαρμογής.

Ο καθηγητής ανεβάζει στην πλατφόρμα την προκαθορισμένη ημέρα οδηγίες, ασκήσεις και συνοδευτικό υλικό σε μορφή αποθηκευμένων αρχείων και οι μαθητές τα κατεβάζουν (download) όποια ημέρα και ώρα επιθυμούν (μετά το ανέβασμα τους) προκειμένου να μελετήσουν, να λύσουν τις ασκήσεις και να τις αποστείλουν στον καθηγητή τους.

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων αποστέλλεται στους συμμετέχοντες αναλυτικός οδηγός με πληροφορίες χρήσης της πλατφόρμας μας.

Κωδικοί αποστέλλονται την ημέρα που ανεβαίνει το πρώτο μάθημα του σεμιναρίου.

Εγγραφή στο Newsletter

Για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα στο Email σας